Kursus i Blomstermaling

Hvis du ønsker at lære at male blomstermalerier med kærlighed til Guldalderen, så er dette noget for dig!
Jeg afholder årligt ca. 10 kurser i blomstermaling med undervisning på små hold , hvilket gør det muligt at undervise elever på alle niveauer.

 

Grundkursus

På grundkurset lærer du de grundlæggende teknikker for blomstermaleriet og får et godt indblik i denne specielle kunst. Efter et 2-dages kursus på blot 14 timer har du malet 2 malerier i A5-størrelse: et med primulaer og et med en rose. Et kursus i blomstermaleri vil give dig en stor glæde i at have frembragt noget smukt!

 

Videregående kurser

Ønsker du at gå videre, afholdes der videregående kurser med gradvist øgende sværhedsgrad for hvert kursus. Undervisningen er individuel, dvs. helt tilpasset det niveau, du er på. Efterhånden vil du lære selv at komponere dine egne blomstermalerier samtidig med, at undervisningen bliver mere dybdegående.

 

Undervisningsform og holdstørrelser 

Undervisningen er intensiv med faste opgaver, for at sværhedsgraden kan øges i den rigtige rækkefølge. Undervisningen er meget individuel, og der tages hensyn til alle - derfor er holdene små og kan sammensættes af elever på alle niveauer. For at alle kan få tilstrækkelig undervisning, er der kun 8 - 12 deltagere pr. hold.

 

Artikel om et af kurserne

I marts 2013 bragte ugebladet Familie Journal en artikel om et af mine kurser, hvor bl.a. den yngste og den ældste af mine elever deltog. Artiklen fortæller også om den glæde deltagerne har ved at male blomstermalerier. Du kan læse artiklen ved at klikke på dette link. Bemærk: Artiklen åbner i et nyt vindue.