Dagkurser / Weekendkurser

På dagkurser undervises der i tidsrummet 10:00 - 17:00 (inkl. frokostpause). Kursusafgiften for undervisning i blomstermaling på dagkurser er 650 kr/dag, et 2-dages dagkursus koster således 1.300 kr. Prisen er den samme for begyndere og øvede.


Kursusafgiften dækker undervisning, maleplader og fotokopier med oplæg til øvelser/malerier. Forplejningen udgøres af et let morgenmåltid samt fri adgang til kaffe, te og vand hele dagen. Frokost er ikke inkluderet i kursusafgiften. For nybegyndere vil det som regel også være nødvendigt at købe en startpakke. Startpakken koster 795 kr.

 

Internatkurser

På internatkurser i blomstermaling undervises der i tidsrummet 10:00 - 13:00, 15:00 - 18:30 og 19:30 - 21:00. Efter 21:00 er der mulighed for maling på egen hånd. Kursusafgiften på internatkurser er 650 kr/dag. Betalingen dækker undervisning, maleplader og fotokopier med oplæg til øvelser/malerier. For nybegyndere vil det som regel også være nødvendigt at købe en startpakke. Startpakken koster 795 kr.


Prisen for overnatninger og forplejning kan ikke oplyses her, da den er forskellig afhængig af, hvor kurset gennemføres. Den samlede pris (undervisning, kost og logi) vil normalt fremgå af opslagene på Kursuskalenderen. Hvis prisen ikke er angivet, kan du kontakte mig - benyt evt. Kontaktformularen.

 

Depositum

For dagkurserne opkræves der normalt ikke depositum, men afmelder du din deltagelse mindre end 14 dage før kurset - og der ikke findes en ny deltager på ventelisten - så kan du blive afkrævet den fulde deltagerafgift.


For internatkurserne opkræves der delvis forudbetaling. Afhængig af hvilke regler, der gælder for de respektive indlogeringssteder, vil der være forskellige forpligtelser i forhold til sen afmelding. Dette vil fremgå af de kursuspapirer, du får tilsendt.

 

Tilmelding til kurser i blomstermaling

Hvis du ønsker at deltage på et kursus i blomstermaling, kan du se de forskellige muligheder på Kursuskalenderen, hvorefter du kan sende mig en besked ved hjælp af Kontaktformularen.

 

Hvis der ikke er ledige pladser på det kursus, du kunne tænke dig at deltage i, så vil jeg opfordre dig til at give mig besked om, at du gerne vil på venteliste til det pågældene kursus. Det sker ofte, at der tilbydes pladser til personer på ventelisten.