København / Frederiksberg

Undervisningslokaler i København til kursus i blomstermalingDe 2-dages kurser i blomstermaling, der gennemføres i København, afholdes normalt i lokaler på Roskildevej 46, Frederiksberg (det er ca. 650 meter fra Zoologisk Have).


Det er let at komme med bus og/eller S-tog til Roskildevej 46. Benyt bus 6A fra Nørreport eller Københavns Hovedbanegård, eller kør til Valby Station hvorfra der er 10 - 12 minutters gang til Roskildevej 46. Hvis du kommer i bil, er der gratis parkeringsmuligheder lige ved kursusbygningen.

 

Kursusdatoer kan ses i Kursuskalenderen.

 

 

Møn - 2-dages kurser 

2-dages kurser i blomstermaling på Møn  afholdes i Orangeriet, der ligger i forlængelse af mit atelier på Klintholm Havnevej 98. Fra Orangeriet er der en dejlig udsigt over marker og levende hegn helt ned til Østersøen.

Kommer du i bil er der gode parkeringsforhold, og kommer du med bus fra Vordingborg og Stege, så kan du blot bede om at blive sat af på min adresse.

Har du brug for en overnatning, så henviser jeg gerne til gode Bed-and-Breakfast steder lige i nærheden.

 

Kursusdatoer kan ses i Kursuskalenderen.

 

 

Møn - 4 og 5 dages internatkurser 

På Møn gennemføres der internatkurser af 4 eller 5 dages varighed.

 

Billedresultat for residens møen

Kurserne gennemføres på Hotel Residens Møen i Stege, Præstekilde Hotel i Keldby lidt øst for Stege eller på Bed-and-Breakfast Tiendegaarden ved Råbymagle.

 

Kursusdatoer kan ses i Kursuskalenderen

 

 Billedresultat for præstekilde hotel

 

 

 

 

 

 

 Billedresultat for tiendegaarden - borre møn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aftenskole-kurser

I samarbejde med forskellige oplysningsforbund afholder jeg kurser i blomstermaling. Kurserne er i opbygning og indhold identiske med de 2-dages kurser, jeg afholder i København og på Møn. Jeg har gennem adskillige år haft et samarbejde med oplysningsforbund i Nykøbing Falster og Østfyn (Kerteminde).

 

Kursusdatoer kan ses i Kursuskalenderen.

 

Private kurser

Det er muligt at arrangere private kurser i blomstermaling såvel i Danmark som i udlandet. Pladskravet er ca. 1 kvadratmeter bordplads pr. deltager samt adgang til stikkontakter til lamper. Der aftales på forhånd en fast pris, der dækker undervisning og min transport samt evt. ophold. På kurserne kan deltage fra 1 - 12 personer (prisen er den samme).