Dagkurser 

Kursus i blomstermaling hos Birthe Jarlbæk

2-dages kurser / weekendkurser

med undervisning i blomstermaling afholdes som regel i København eller i hos mig på Møn (se Kursussteder). Kurserne i København foregår normalt i weekender, mens kurserne på Møn afholdes både på hverdage og i weekender.

 

Undervisningen foregår i tidsrummet 10:00 - 17:00 (inkl. frokost). Der startes med en let morgenmad, der er inkluderet i kursusafgiften. Frokosten er ikke inkluderet i prisen, så husk madpakke eller køb mad på/ved kursusstedet.


  

Aftenskolekurser  

I samarbejde med forskellige aftenskoler arrangeres weekendkurser i blomstermaling. Der undervises som regel i tidsrummet 10:00 - 17:00 inkl. en kort frokostpause. Det er min erfaring, at kursisterne får langt mere ud af et koncentreret weekendforløb end en række hverdagsaftener.

 

Jeg har i flere år undervist på Nykøbing F. Aftenskoler og FOF Østfyn (i Kerteminde). Det fremgår af Kursuskalenderen, hvornår der er tale om et aftenskolekursus, og i omtalen af disse arrangementer er der et link til den pågældende aftenskole, hvor man skal tilmelde sig.

 

Internatkurser 

Internatkurser med undervisning i blomstermaling gennemføres flere gange om året. Kurserne foregår som regel på Møn, men af og til også andre steder i Danmark (se Kursussteder). På internatkurserne undervises der normalt i tidsrummet 10:00 - 12:30, 14:00 - 18:00 og 20:00 - 22:00. Indkvarteringen foregår på et lille hotel eller et Bed-and-Breakfast sted, hvor der foruden værelser også er et tilpas stort lokale til undervisning.


Kursisterne får hver sit værelse. På hotellerne er der bad og toilet til hvert værelse, mens der på Bed-and-Breakfast i nogle tilfælde er to værelser der deler et bad/toillet. I kursusafgiften er inkluderet fuld forplejning (dog ikke drikkevarer til frokost og aftensmad).

 

Sommerkurserne varer fem dage, hvor der den sidste dag sluttes kl. 17:00, så der er mulighed for hjemkørsel, mens det er lyst.

Vinterkurset varer fire dage og slutter den sidste aften kl 22:00, derefter følger en overnatning, så hjemkørsel kan påbegyndes næste dag efter morgenmaden. Den sidste overnatning + morgenmad er inkluderet i kursusprisen.


Kursusdatoer kan ses i Kursuskalenderen.

 

Private kurser

Det er muligt at arrangere private kurser i blomstermaling såvel i Danmark som i udlandet. Pladskravet er ca. 1 kvadratmeter bordplads pr. deltager samt adgang til stikkontakter til lamper. Der aftales på forhånd en fast pris, der dækker undervisning og min transport samt evt. ophold. På kurserne kan deltage fra 1 - 12 personer (prisen er den samme).